Calamiteiten support

Veel bedrijven beschikken noch over de apparatuur noch de kennis om de gevolgen van allerlei calamiteiten op te lossen.

Hier bij Sas van den Bosch zijn wij hierin gespecialiseerd.
Of het nu gaat om schade door brand of door water of natuurlijk allebei.
Of misschien rioolterugslag of een blikseminslag of andersoortige stroomstoring die uw elektriciteit plat legt.

Voor al deze situaties kan Sas van den Bosch u niet alleen de apparatuur leveren, maar ook deze apparatuur voor u plaatsen en installeren. Bovendien kunnen wij u assisteren met het bepalen van de optimale inzet van deze apparatuur.
Indien gewenst kunnen wij de totale zorg voor het project op ons nemen waarbij wij ook ondersteunend personeel kunnen inzetten.

Brandschade

Hoe groot of klein een brand ook is, het is altijd vervelend en kan grote gevolgen hebben.
Naast de schade van de brand zelf komt er vaak ook waterschade bij van het blussen

Onze ventilatoren kunnen ingezet worden om stof, as en stank weg te voeren door luchtcirculatie.
Zie ook onze oplossingen voor waterschade en wat wij kunnen bieden qua opslag voor uw eigen spullen tijdens opruimwerkzaamheden

Waterschade

Wateroverlast door een gesprongen waterleiding, een defecte riolering, bluswerkzaamheden na een brand, overtollig vocht in een ruimte?
Vooral als u ergens apparatuur of andere zaken heeft staan die gevoelig zijn voor vocht dan is het zaak om zo snel mogelijk hier iets aam te (laten) doen.

Wij verhuren onder andere luchtontvochtigers in verschillende vormen, van kleine eenheden voor een iets te hoge luchtvochtigheidsgraad op kantoor tot grote bouwkachels inzetbaar als grote hoeveelheden vocht uit een ruimte verwijderd moeten worden.
Onze ventilatoren kunnen hierbij ingezet worden om de luchtcirculatie en daarmee de prestaties van onze ontvochtigers te bevorderen

Klik hier om te zien hoe wij dit toegepast hebben bij een sporthal in Capelle a/d IJssel waar enkele waterleidingen waren gesprongen.

Sas van den Bosch kan u alle apparatuur verhuren die u nodig heeft, kan u ook kennis bieden over hoe deze optimaal toegepast kan worden en alle verdere support die u nodig heeft.

Stroomstoring

Tegenwoordig is elektriciteit niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Zonder stroom zullen veel gereedschappen niet meer gebruikt worden, apparatuur komt stil te staan, computers werken niet meer, servers gaan neer, data is niet meer toegankelijk.
Uw bedrijf zou best wel eens stil kunnen komen te staan totdat er weer stroom is. Als het een tijdelijke stroomstoring is dan zal dit snel genoeg opgelost worden door de energiebedrijven maar wat als er iets daadwerkelijk ernstig beschadigd is en het gaat langer duren?

Wij kunnen aggregaten leveren van verschillende vermogens afhankelijk van uw behoeften, bovendien kunnen wij ook alle eventueel benodigde verdeelkasten en verlengsnoeren leveren.

Bovendien kunnen wij direct leveren en vooral kunnen wij u assistentie verlenen met het bepalen van een optimale oplossing en de uitvoering hiervan.

Er zullen maar weinig bedrijven zijn met personeel wat exact weet hoe om te gaan met wateroverlast, waar en hoeveel en welk type luchtontvochtigers nodig zijn om een kamer van een bepaalde grootte en vochtigheid droog te krijgen, wat voor aggregaten er nodig zijn bij een bepaalde benodigdheid aan stroom.
Wij hebben deze kennis wel en bieden dit u aan, naast onze verhuur van apparaten, om de totale zorg van het project op ons te nemen.

Ook ondersteunend personeel als loodgieters, timmermannen, elektromonteurs en gespecialiseerde schoonmakers kunnen wij zorg voor dragen.

Sas van den Bosch kan u alle apparatuur verhuren die u nodig heeft en kan u ook kennis bieden over hoe deze optimaal toegepast kunnen worden.