Machine transport

We voeren opdrachten uit voor klanten in verschillende branches. Zo voeren wij bijvoorbeeld machineplaatsingen uit voor de metaalbewerkende industrie, de installatiemarkt en de tuinbouw industrie. Ook verzorgt Sas van den Bosch het transport van eigen verhuur objecten. Eigenlijk zijn wij overal actief waar opdrachtgevers te maken hebben met het verplaatsen van duurzame of kostbare kapitaalgoederen. In binnen- én buitenland. Tevens komt het regelmatig voor dat een gebouw moet worden ontruimd zodat reconditioneringswerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd. Wij verzorgen hiervoor het totale transport (inclusief het gebruik van zwaar materieel zoals kranen) en de opslag van machines. Wij beschikken over opslag ruimte op diversen plaatsen in het land.

Onze ervaren machinetransporteurs verzorgen desgewenst demontage en montage van de machines. Indien nodig werken wij daarbij samen met gespecialiseerde partners voor elektrotechnische werkzaamheden. Bij een machineverplaatsing combineren we transport en plaatsing,  
De complexiteit hangt af van maten en gewicht van de te verplaatsen machine, de bereikbaarheid van de locatie en de nauwkeurigheid van de plaatsing.

U wilt?

  • Uw complete bedrijf verhuizen
  • Handige mensen inhuren die u kunt inzetten voor klusjes
  • Een project manager inschakelen die het gehele verhuistraject voor u organiseert
  • verhuur afdeling