Wie zijn wij

 

SVDB Service, opgericht in 2006 is een jong en dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het leveren van support bij calamiteiten. Het bedrijf is in korte tijd uitgegroeid tot een zeer betrouwbare zakenpartner met een gevestigde naam in de markt.

Zowel nationaal als internationaal werkt SVDB Servicer onder meer voor een aantal gerenommeerde bedrijven dat zich bezighoudt met technische reconditionering na calamiteiten en preventief onderhoud, wordt zij ingeschakeld door grote installateurs maar vinden ook particulieren de weg naar Sas van den Bosch.

SVDB Service mag dan wel een jong bedrijf zijn, ons team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers kan bogen op jarenlange praktijkervaring en onze specialisten bezitten een ruime kennis van elektro- en installatietechniek, bouwkunde en werktuigbouw.

Calamiteiten support, machine transport en verhuur zijn brede begrippen. Wij realiseren ons dat terdege. Toch is bewust gekozen voor deze benamingen omdat wij bij SVDB Service geen nee zeggen wanneer een klant zich met een probleem meldt. Of dat nu gaat om support bij brandschade en/of wateroverlast, nationaal en internationaal transport van machines, inventaris en/of inboedel, het plaatsen van noodstroom en klimaatapparatuur of het leveren van gespecialiseerd schoonmaakpersoneel en monteurs.

Wij zeggen wel eens gekscherend: Er is niets waar wij geen oplossing voor hebben! En hebben we de oplossing niet zelf in huis dan maken wij gebruik van het door ons zorgvuldig opgebouwde netwerk van relaties. Want voor ons geldt slechts een ding en dat is dat de klant wordt geholpen. Daar staan wij bij SVDB Service voor! 24 uur per dag, 7 dagen per week!

 

Wij zijn 24 uur,
7 dagen per week bereikbaar. 
0800 267 24 28

Wij bieden

• Materiaalverhuur
• (Machine)transport
• Technical support
• Kraanverhuur
• Opslagruimte
• Calamiteitensupport

Downloads

Download hier onder de verschillende verhuur folders

Certificaten

Wij beschikken over de hier onderstaande certificaten.

bionic logo

 IsoLogo  vca1