Producten

Klimaatbeheersing

Sas van de Bosch Technical Support is een jong en dynamisch bedrijf dat is uitgegroeid tot een totaal installateur op het gebied van klimaatbeheersing. Naast onze montage en service afdeling beschikken wij over eigen verhuurvloot en calamiteitendienst waardoor zijn wij in staat snel en flexibel te kunnen werken.

Schone, gezonde, gekoelde of verwarmde lucht daar staat airconditioning voor. Airconditioning is niet alleen geschikt voor de zomerperiode maar ook voor de winterperiode waardoor deze zorgt voor een prettig binnenklimaat. In de breedste zin van het woord kunnen wij hiervoor zorg dragen. 

Ventilatie

Voor het creëren van een aangenaam leefklimaat is het niet voldoende om alleen maar te koelen of te verwarmen, hiervoor is het minstens net zo belangrijk om de aanwezige lucht te verversen. Tevens kunnen wij door middel van ventilatie van buitenlucht / vrije koeling gebruik maken om ruimtes te voorzien van natuurlijke koeling en ventilatie. 

Daarom bent u ook voor de levering en montage van complete luchtbehandeling systemen bij ons aan het juiste adres.

Missie 

Onze missie is het creëren van een binnenklimaat met precies de juiste condities zoals de klant het wenst. Het uitgangspunt hierbij is altijd producten en diensten te leveren met een goede kwaliteit/prijs verhouding en een zo laag mogelijk energiegebruik. 

Visie

De onderneming laten groeien met behoud van kwaliteit. Hierbij is het uitgangspunt dat we een gebouw koelen, verwarmen en ventileren voor zo laag mogelijke energiekosten met een goede prijs/kwaliteit verhouding.