Machine transport

Sas van den Bosch is ook uw logistieke partner als het gaat om op- en overslag van goederen. Onze ruimtes bieden voldoende opslagcapaciteit. De ruimtes zijn voorzien van palletstellingen, zodat u snel over uw goederen kunt beschikken. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om het transport van uw goederen uit te laten voeren door Sas van den Bosch Wij vervoeren alles op het door u gewenste tijdstip (zowel dag als nacht) naar uw klanten en verzorgen de totale voorraadbeheer. Niet alleen overdag maar ook ’s nachts kan er gebruikt gemaakt worden van onze opslagruimte. Voor de diverse laad- en loswerkzaamheden zijn er elektrische pallettrucks, heftrucks en andere hulpmaterialen voorhanden.

Vanuit onze warehouse bieden we onze opdrachtgevers een brede range logistieke diensten aan (Value Added Services). Door de producten van meerdere opdrachtgevers op te slaan in één warehouse en te leveren volgens een strak afleverschema aan groothandels en retailers, om zo de logistiek te optimaliseren en de kosten te drukken. Gekoppeld aan voorraadbeheer is dit een unieke locatie voor tijdelijke of langdurige opslag. Goederen kunnen zowel per trailer, bakwagen als per container worden aangeleverd. Zo verzorgt Sas van den Bosch. voor een van zijn klanten de inslag, opslag, verzendklaar maken en transport van pallets welke rechtstreeks vanuit China getransporteerd worden naar de haven van Rotterdam in containers.

Onze warehouse locatie van 4.000m² is zeer strategisch gelegen direct naast de oprit naar de snelweg A12 in Zoetermeer. De steden Den Haag, Rotterdams en Utrecht liggen op relatief geringe afstand. De 2 locaties in Zoetermeer en Pijnacker van waaruit Sas van den Bosch opereert liggen enkele kilometers van elkaar verwijderd, het hoofdkantoor is gevestigd in de locatie aan de Ambachtsweg 44 te Pijnacker. Ook hebben wij locaties beschikbaar in Rotterdam en Amersfoort